Αρχείο Blog
RSS

Ιστολόγιο

G7stars Brand History

Το απαράμιλλο ιταλικό στυλ, που οι Ιταλοί και όλος ο κόσμος λάτρεψε!

Για μια ακόμη φορά θέλουμε να πουμε μια ιστορία που ξεκινησε στην Σικελία.
Η μάρκα G7stars ξεκίνησε με την "γέννηση" των νεανικών G- sevenstars. Η φιλοδοξία ήταν η δημιουργία ενός επιτυχημένου προιόντος με πολύ καλό σχεδιασμό, ικανό να "κατακτήσει ¨τις καρδιές και του πιο απαιτητικού αγοραστικού κοινού.
Ετσι με οδηγό την ποιότητα και το πάθος, δύο "συστατικά" τα οποία ενώθηκαν με τον σωστό τρόπο δημιούργησαν ένα ραφινάτο και αρμονικό στυλ. Αυτό το στυλ είναι που συχνά χαρακτηρίζει τα προιόντα με την υπογραφή "made in italy". 
το ιταλικό στυλ διακρίνεται από αξεπέραστη κομψότητα και είναι αυτό που οι ίδιοι οι Ιταλοί αγαπούν αλλά επίσης ευρέως εκτιμάται και εκτός συνόρων.
Η κομψότητα μπορεί να "φορεθεί" τις υπέροχες ηλιολούστες ημέρες, αγναντεύοντας την ακτή μέσα από ένα ωραίο πραθαλάσσιο ξενοδοχείο, και μπορεί πολύ εύκολα να ολοκληρώσει ένα ντύσιμο με μια πινελιά αρχοντιάς ή μπορεί να είναι μια πραγματικά στυλάτη λεπτομέρεια κρεμασμένη στην τσέπη του μπουφάν μας.
Τόσοι άνδρες και γυναίκες "έκρυψαν" τα μάτια τους πίσω από αυτά τα εκπληκτικά μαύρα γυαλιά αφήνοντας στην φαντασία την μαγεία του βλέμματος που κρυβόταν πίσω από αυτά?
Ο καθένας μας έχει το δικό του προσωπικό τρόπο να φοράει ένα ζευγάρι γυαλιά και να το εντάξει στην καθημερινή του ρουτίνα. Πρέπει να παραδεχτούμε κανένας μας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ένα γυαλί ηλίου. Είναι ένα αξεσουάρ που μας δίνει σιγουριά, το οποίο επίσης ¨λέει πολλά" για μας και το κάνει με ένα τόσο ακριβή αλλά και σιωπηλό τρόπο. Γι αυτό το λόγο υπάρχει η ανάγκη να διαλέγουμε προσεχτικά τι γυαλί θα φορέσουμε.
Τα προιόντα G7STARS είναι σπουδαία γυαλιά, χαρακτηρίζονται από vintage γραφμμές αλλά με πινελιές μοντέρνες και μινιμαλ. Πάντοτε παρακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά χωρίς να ξεχνούν να δίνουν βάση στην υψηλή ποιότητα των Ιταλικών υλικών όπως τις πάστες Mazzucchelli (από το 1849) και τους φακούς Carl Zeiss.
Τι περιμένετε λοιπόν? Δώστε στον ευατό σας ένα μοναδικό αξεσουάρ!